Spirited events & retreats

 

THE WILD WILD WISE – Listening to the voice of uncompromising wisdom

En event för kvinnor 

Göteborg – Torsdagen den 15 december, 17 – 20 

Beautiful PDF: the-wild-wild-wise

_mg_6526Jag bjuder in dig till ett rum med utrymme att lyssna på det vilda vilda visa som är du. Ett rum där vi låter jordens mylla hålla oss i sin självklara rytm. Ett rum där vi låter himlens eviga spiraler kyssa vår kind. Ett rum där vi kontemplerar den nakna enkelheten i att vara människa. Där, i det rummet, i det inre och yttre, finns rösten av rå sanning som bär på det djupt genuina, det skört sårbara och det makalöst vackra. Wow, att vara en unik kvinna; just nu, just här, i denna värld, i denna tid; som det unika väsen vi är. What a magical mystery tour!!!

Systemet vi lever i stödjer sällan lyssnadet på denna vildhetens röst, utan kanske snarare tvärtom. Ibland kan det kännas som att vi är fängslade. Friheten att lyssna och skapa känns begränsad eller till och med avlägsen. Men friheten i att lyssna, på djupet, kan ju ingenting ta ifrån oss.

Det är viktigt att våga drömma fullt och djupt från denna vilda röst, och att inte vara rädd för det som känns i drömmandet. Sorgen kommer ofta där och ja, sorg och tårar är en av de viktigaste portalerna till det vilda verkliga lyssnandet.

Jag kommer att blanda ett berättande från mitt liv med upplevelsebaserad sinnligt rituell skönhet.

Om mig – Susanna Nova. Född rebell med en stor kärlek till vardagens verkliga magi är jag en kvinna med okuvlig kraft och tro på att allt är möjligt. Jag skapar livet utifrån mina många gånger vilda ideer. Min vägran att anpassa mig till ett “ohållbart system” har tagit mig på inre resor genom mörker och ljus och på yttre resor en massa varv runt jorden.
På min livsresa fördjupar jag mig i ett förhållningssätt där vardagliga ritualer ger mig möjlighet att lyssna till min unika visdom och uppleva klarhet och kraft i hur jag på djupet kan ta hand om mig själv och skapa skönhet i alla delar av livet. Spirited Living – The Wonder of Rituals som praktisk filosofi är en manifestation av min livsresa. Jag har varit verksam inom mitt område sedan början av nittiotalet och arbetat med mänsklig transformation sedan dess.
Sedan 4 år tillbaka bor jag på Bali med min man och dotter Ayisha Temple som är 11 år. Vi tvingades lämna Sverige för att vi ville ge henne en uppväxt med ett fritt lärande (hemundervisning) vilket blev olagligt i Sverige 2012. Numera kallas vi politiska skolflyktingar.

Jag kommer också att sälja mina nyutkomna “Spirited Living products” i detta vackra rum.

Plats: Gröna Rummet, Konstepidemin, Konstepidemins väg 6, Göteborg. www.konstepidemin.se
Pris: 650 kr inkl super-delux-raw- ka med julsmak, av ljuva Kristfrid Warner.

Anmälan: skicka ett mejl till spiritedlivingsusannanova@gmail.com för inbetalnings detaljer.

FB-event: https://www.facebook.com/events/1764424340483357/